Privé naailessen

Mocht je geen groepslessen of kunnen of willen volgen, dan kun je ook privélessen boeken. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je af en toe eens specifieke begeleiding nodig hebt, zoals bijvoorbeeld bij het inzetten van (blinde) ritsen, het aanzetten van tricotboordjes of andere handige tips en tricks wilt leren. Ik kan je soms ook weer op weg helpen als je langere tijd niet meer hebt genaaid en je weet niet precies meer wat je naaimachine (of lockmachine) allemaal kan.

 

Maar ook mensen die onregelmatige diensten hebben door hun werk, vinden het vaak prettig om privélessen te volgen: als je groepslessen zou volgen, zou je veel lessen missen door je werk, dus de mogelijkheid om zelf je les af te spreken is voor een aantal van mijn vaste cursisten een goed alternatief.

Het voordeel is dat je één op één begeleiding hebt en dat we in één les vaak meer kunnen doen dan in een groepsles. Verder mag je zelf bepalen wat er deze les gebeurt! Wil je hulp bij patronen tekenen? Dat kan. Wil je een specifieke techniek leren of gewoon zelf een leuk kledingstuk leren naaien? Het kan allemaal bij Atelier de PaSpop.

Een individuele les kost € 37,00 per les en duurt 2 uur per keer.
(tarief m.i.v. 1 september 2018).

Neem contact op om je eerste les te plannen via 06-39831979 of via het contactformulier