Over

Ik heb een ruime ervaring in het maken van kleding op maat. Na een opleiding voor coupeuse/ontwerpster aan de Academie de Couture in Rotterdam, ben ik begonnen als coupeuse/ontwerpster in een bruidsmode zaak en heb daarna als ontwerpster voor een jong damesmode label in het zuiden van Nederland gewerkt. Naast het ontwerpen van bruidsjaponnen, dames- en kinderkleding, heb ik veel ervaring in het vergroten en verkleinen van patronen. Door mijn jarenlange ervaring ben ik prima in staat om de specifieke wensen van klanten in te spelen en mijn kennis, ervaring en enthousiasme over te dragen op de beginnende en gevorderde naaisters.

DSCN6417

Je kunt bij Atelier de PaSpop terecht voor verschillende dingen:

Maatwerk en zo veel meer

Ik werk graag met zorg aan het maken van kleding, accessoires, tassen, hoeden, cadeaus en home decoratie artikelen. Ik neem opdrachten aan voor individueel maatwerk in de breedste zin van het woord. Voor grote en kleine mensen en voor mensen met een maatje meer of minder. Neem gerust contact op voor meer informatie. Let op: ik doe geen herstelwerk aan kleding.

Naailes

Je kunt ook zelf aan de slag! Ik organiseer cursussen voor beginnende en gevorderde naaisters. Je kunt wekelijks of om de week lessen volgen bij Atelier de PaSpop. Er start altijd een cursusreeks in het voorjaar en eentje in het najaar. Soms heb ik in een lopende cursus nog wel eens een plaatsje beschikbaar, dus neem gerust contact op als je overweegt naailessen te nemen. Ik werk met kleine groepjes, zodat ik iedereen goed kan helpen en van de nodige uitleg kan voorzien. Je zult zien dat je al snel meer kan, dan je zelf had gedacht.
Wil of kun je niet op een vast moment in de week lessen volgen dan kun je ook individuele lessen volgen en inplannen. Zo heb je de vrijheid om te komen wanneer het jou uitkomt, waarbij de begeleiding ook 1:1 plaatsvindt!

En zo veel meer….

Je kunt op aanvraag ook terecht voor:
– de organisatie van kinder- of tienerfeestjes; afhankelijk van de leeftijd en groepsgrootte kan ik een leuk alternatief bedenken om met de kinderen te doen (leeftijd vanaf ca. 8/9 jaar, groepsgrootte minimaal 4 tot maximaal 10 kinderen);

. de organisatie van een leuke workshop bijvoorbeeld voor vriendinnen, collega’s, vrouwenverenigingen, tieners etc. Afhankelijk van de wensen en de tijd kan ik een leuke workshop samenstellen waardoor je samen een gezellige middag of avond hebt;

Maar ook scholen kunnen bij mij terecht voor ondersteuning van creatieve vakken (‘naaldvakken’) of projecten.