Naailessen

Alle pagina’s

Atelier de PaSpop organiseert naailessen. Ik geef naailessen in kleine groepjes (maximaal 4 cursisten per keer) zodat ik mijn aandacht goed kan verdelen. En of je nu beginnend of gevorderd naaister bent, je bent van harte welkom!

Opzet naailessen:

 

Je kunt kiezen voor elke week les of om de week een les. De lessen duren telkens 2 uur per keer.

button

Cursus najaar 2019:

Ik stem de lessen en de inhoud daarvan af op jouw individuele wensen en jouw niveau. Er staan voldoende naaimachines tot je beschikking en er is één lockmachine. Als je liever je eigen naaimachine meeneemt en daarop wilt leren naaien, dan mag dat ook. Tijdens de lessen bestaat de mogelijkheid om (beperkt) materialen aan te schaffen. Er wordt koffie/thee geschonken met een kleine versnapering.

Lesgeld:

Het lesgeld dien je aan het begin van van de cursus te voldoen (zie de voorwaarden bij het inschrijfformulier).
Je kunt 1x een les inhalen, als de groepsgrootte dat toelaat.

Rooster:

De lessen op maandagavond en woensdagochtend komen met ingang van
1 augustus 2019 te vervallen. Er zijn nog lessen mogelijk op dinsdagavond of donderdagavond. In verband met het herplaatsen van cursisten uit de twee andere groepen, heb ik momenteel geen capaciteit om nieuwe cursisten aan te nemen vanaf dit najaar.

Je kunt je wel altijd vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst. Ik hou je dan op de hoogte van mogelijkheden die zich voordoen.

Je kunt onderstaand formulier gebruiken om jezelf op de wachtlijst te plaatsen.

button