Tieners

Tieners kunnen bij Atelier de PaSpop terecht voor naailessen met leeftijdsgenootjes. Voor iedereen vanaf 10/11 jaar die zelf willen leren naaien of creatief bezig wil zijn, heb ik de volgende optie:

Naailessen voor tieners

In 4 lessen van 1,5 uur leer je kennismaken met een naaimachine. Hoe werkt een naaimachine? Wat voor steken zitten erop en wat kun je daar allemaal mee? Hoe rijg je een draad in en wind je een spoeltje op? Daarnaast ga je in deze kennismakingscursus zelf ook aan de slag met de naaimachine. En maak je een eerste eenvoudig werkstukje, zoals bijvoorbeeld een (make-up) tasje, een knuffel, een handig etui voor bijvoorbeeld wat naaispulletjes of een speldenkussentje, een keukenschort of een leuk kussentje voor op je kamer. Als je zelf een leuk idee hebt, mag je dat natuurlijk ook uitvoeren.
Na afloop van deze cursus weet jij hoe een naaimachine werkt en kun je daar al zelfstandig op werken.

Lesgeld:

De kosten van deze beginnerscursus bedragen: € 75,00. Je leert naaien op je eigen machine. Beschik je nog niet over een eigen naaimachine, dan kun je er tijdens de lessen eentje huren (€ 5,00 huur voor de hele cursus) .

Bij de cursusprijs zit inbegrepen:
– het gebruik van kleine lapjes;
– knopen en garen;
– bandjes en versieringen voor je eerste werkstuk;
– versteviging en evt. andere fournituren.

Maak je meer dan één werkstuk, dan zijn materialen bij te kopen tijdens de lessen. Natuurlijk zorg ik voor wat te drinken en wat lekkers tijdens de lessen.

Het lesgeld dien je aan het begin van van de cursus te voldoen (zie de voorwaarden bij het inschrijfformulier).

Canada shirt web

voorbeeld kussen kl        naaimachine close up kl

Lestijden:

De lessen zijn individueel en op afspraak te boeken en worden afgestemd met de deelnemer(s). Ik start een groepje bij minimaal 3 deelnemers en maximaal 4 deelnemers op. Kom je samen (vanaf 2 personen) dan ontvang je € 5,00 korting op het cursusgeld per persoon!

Planning 2018:

dinsdag 27 februari, dagcursus (10:00 tot 16:00 uur); trui maken (vanaf 14 jaar)
(Je kunt alleen een trui maken deze dag. Deze dag is inclusief lunch.
Zelf stoffen meenemen en voorafgaand een plaatje doormailen van wat je wilt
gaan maken).

Resultaten van 27 februari jl.

Tienercursus, 4 bijeenkomsten:
maandagmiddag 4, 11, 18 en 25 juni. Van 16.00 tot 17.30 uur.

Mocht je interesse hebben, neem contact op via het aanmeldformulier hieronder of bel mij voor meer informatie: 06-39831979.

button