Naailessen

Atelier de PaSpop organiseert naailessen. Ik geef naailessen in kleine groepjes (maximaal 4 cursisten per keer) zodat ik mijn aandacht goed kan verdelen. En of je nu beginnend of gevorderd naaister bent, je bent van harte welkom!

Opzet naailessen:

 

Je kunt kiezen voor elke week les of om de week een les. De lessen duren telkens 2 uur per keer.

button

Kosten cursus voorjaar 2019:

Op dit moment zitten alle groepen vanaf januari 2019 alweer vol. Je kunt je momenteel aanmelden voor de wachtlijst. Je wordt eventueel tussentijds geïnformeerd over plaatsingsmogelijkheden.

Elke week/10x les kost € 125,00 (ma/woe). Om de week/5x les kost € 67,50 (ma/woe)
Elke week/ 12x les kost € 150,00 (di/do). Om de week/ 6x les kost € 81,00 (di/do)

Ik stem de lessen en de inhoud daarvan af op jouw individuele wensen en jouw niveau. Er staan voldoende naaimachines tot je beschikking en er is één lockmachine. Als je liever je eigen naaimachine meeneemt en daarop wilt leren naaien, dan mag dat ook. Tijdens de lessen bestaat de mogelijkheid om (beperkt) materialen aan te schaffen. Er wordt koffie/thee geschonken met een kleine versnapering.

Lesgeld:

Het lesgeld dien je aan het begin van van de cursus te voldoen (zie de voorwaarden bij het inschrijfformulier).
Je kunt 1x een les inhalen, als de groepsgrootte dat toelaat. Volg je elke week les, dan plannen we (als dat nodig is) nog 1x een inhaalles.

Rooster:

In het voorjaar van 2019 duurt de volledige cursus 10 lessen (maandag en woensdag), of 12 lessen (dinsdag en donderdag). Je kunt ook om de week les volgen (5x of 6x afhankelijk van het dagdeel). Schoolvakanties vallen uit (krokusvakantie/meivakantie).
Alle lessen worden gegeven in Woerden (Staatsliedenkwartier).

 • maandagavond: 19.30 – 21.30 uur
  Deze groep zit vol
 • dinsdagavond: 19.30 – 21.30 uur
  Deze groep zit vol
 • woensdagochtend: 09.15 – 11.15 uur
  Deze groep zit vol
 • donderdagavond: 19.30 – 21.30 uur
  Deze groep zit vol

Je kunt onderstaand formulier gebruiken om jezelf op de wachtlijst te plaatsen.
Let op: dit betekent dat ik in de loop van 2019 contact met je opneem om plaatsingsmogelijkheden voor de 2e helft van 2019 te bespreken.

button